Novosti

Održano predavanje o odgovornom konzumiranju alkohola u Domu omladine u sklopu predstavljanja našeg prvog “Vodiča za odgovorno pijenje”

logo_maliU ponedeljak (24. novembra) je u Domu Omladine, u Beogradu, dr Ivica Mladenović, održao predavanje o postulatima niskorizičnog pijenja alkohola.
više informacija »

DR AMIR PELJTO – DOKTOR MEDICINSKH NAUKA

logo_maliU petak 24.10.2014 je dr Amir Peljto odbranio doktorsku disertaciju pod nazivom “Značaj intenziteta simptoma depresije kod pacijenata obolelih od shizofrenije u odnosu na fazu bolesti”.
više informacija »

KULTURNI KRUG SREDOM (KKS), NOVEMBARSKO PESNIČKO VEČE

logo_maliU okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS) održaće se pesničko veče 12. novembra u 18 sati na IV spratu u svečanoj „Crvenoj“ sali.
više informacija »

Predstavljanje murala „20. OKTOBAR”

muralOslikavanjem murala „20. OKTOBAR” želimo da obeležimo još jedan značajan datum u antifašističkoj borbi, dan oslobođenja Beograda. Predstavljanje će se održati u 20. oktobra u 15 časova i 30 minuta.
više informacija »

O Institutu

IMZ

Institut za mentalno zdravlje osnovan je 1963. godine kao prva socijalno-psihijatrijska ustanova na Balkanu. Ideja o osnivanju Instituta nametnula se promenama koje je psihijatrija tih godina doživljavala u svetskim okvirima. Socijalna orijentacija dobila je snažan zamah zahvaljujući brzom razvoju psihofarmakoterapije.
više informacija »

Aktivnosti

» Saradnja sa ICPCM

» Događaji

» Partnerstvo sa Maudsley International, Institut za psihijatriju, King’s College, London

» Kolaborativni centar SZO

» Republička stručna komisija za mentalno zdravlje

Klub sredom