Novosti

KULTURNI KRUG SREDOM (KKS), APRILSKI NASTUP HORA FILOLOŠKOG FAKULTETA „LUČINUŠKA“

logomaliU okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS) održaće se koncert Hora Filološkog fakulteta „Lučinuška“ 11. marta u 18 sati na IV spratu u svečanoj „Crvenoj“ sali.
više informacija »

KULTURNI KRUG SREDOM (KKS), FEBRUARSKI NASTUP KVARTETA „SENSARTIKA“

logomaliU okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS) održaće se nastip Kvarteta „Sensartika“ 11. februara u 18 sati na IV spratu u svečanoj „Crvenoj“ sali.
više informacija »

Generalna skupština Udruženja psihijatara Srbije

logo_maliGeneralna skupština Udruženja psihijatara Srbije održana je 16.12.2014, sa početkom u 12.30h u hotelu Crown Plaza, u Beogradu.
više informacija »

PREIMENOVANJE ODSEKA ZA EPILEPSIJE I KLINIČKU NEUROFIZIOLOGIJU “PROF. DR DRAGOSLAV ERCEGOVAC”

Prof. dr Dragoslav Ercegovac12. decembra 2014. godine u Institutu za mentalno zdravlje održana je svečanost povodom imenovanja Odseka za epilepsije i kliničku neurofiziologiju “Prof. dr Dragoslav Ercegovac” u prisustvu članova njegove porodice.
više informacija »

O Institutu

IMZ

Institut za mentalno zdravlje osnovan je 1963. godine kao prva socijalno-psihijatrijska ustanova na Balkanu. Ideja o osnivanju Instituta nametnula se promenama koje je psihijatrija tih godina doživljavala u svetskim okvirima. Socijalna orijentacija dobila je snažan zamah zahvaljujući brzom razvoju psihofarmakoterapije.
više informacija »

Aktivnosti

» Saradnja sa ICPCM

» Događaji

» Partnerstvo sa Maudsley International, Institut za psihijatriju, King’s College, London

» Kolaborativni centar SZO

» Republička stručna komisija za mentalno zdravlje

Klub sredom